Ortiz: White je kao zaljubljena cura

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2014 19:33h Autor:

Tito Ortiz

Tito Ortiz je odradio još jedno medijsko gostovanje, a to ne može proći bez spominjanja Dane Whitea. Ovaj put je svog bivšeg prijatelja i šefa usporedio sa djevojkom.

Duga je povijest između Tita Ortiza i Dane Whitea, a čini se kako MMA legenda nema namjeru to ostaviti sa strane, nego je White osoba koju vrlo često spominje u svojim izjavama. Tako je bilo i ovog puta, pri gostovanju u jednoj radijskoj emisiji.

"On je kao djevojka, kao zaljubljena curica. I to ona koja poludi za tobom i ne pušta te na miru. Možda jednostavno želi da se vratim, ne znam ni sam. Držim usta zatvorena i ne spominjem ga, a on odjednom počne na sav glas pričati o meni. No, to što govori o meni je dobro za mene i moram mu zahvaliti na tome", rekao je Tito.

Iako, priča mu baš ne drži vodu, budući da je upravo on taj koji se vrlo često poziva na prošlo vrijeme i UFC. No iznenadio je odgovorom na pitanje o njihovom možebitnom pomirenju:

"Volio bih da se to dogodi, no problem je Danin ego. On je jednostavno prevelik da bi prešao preko tako nečeg. Mislim, možemo mi biti osobe koje će reći da je sve oke, i praviti se tako, no na kraju će netko pokušati nauditi ovom drugom, i to je tako. Ne znam, možda samo ja imam problema s povjerenjem."

Naravno, ovo je samo još jedna epizoda u prići o odnosu ove dvije velike MMA ličnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI