Ortiz: Volio sam Jonesa, a on mi je zabio nož u leđa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2012 05:25h Autor:

Jones i Ortiz

Tito Ortiz ovih se dana osjeća prilično loše i izdano, a glavni krivac za to je Jon Jones i neke njegove izjave prilikom ovotjednog gostovanja u emisiji Ariela Helwanija.

Kraja sapunici oko Jona Jonesa ne da nema kraja, nego se on uopće ni ne nazire, a čini s da će tako biti još barem puna dva tjedna sve dok se napokon ne održi UFC 152 i njegov meč protiv Vitora Belforta. Jonesovo ovotjedno gostovanje kod Ariela Helwanija otkrilo nam je mnoge zanimljive informacije, a u jednom trenutku u negativnom je kontekstu spomenut i bivši prvak Tito Ortiz.

"Napravio sam sve što su me tražili. Zaista ne znam što sam još trebao, a boli kad me uspoređuju s Ortizom. Ja se ne žalim zbog novca, ja se ne žalim zbog ničega, samo radim ono što mi kažu", rekao je Jones.

Na Titov odgovor nije se moralo dugo čekati, vjerojatno je odmah čim je čuo tu izjavu uzeo mobitel u ruke, pokrenuo Twitter aplikaciju i napisao Jonesu: "Razočarao si me. Kad to nitko drugi nije htio, ja sam ti čuvao leđa. Jedini razlog zbog kojeg sad zarađuješ novac kakav zarađuješ jer sam se ja založio za tebe kao nijedan drugi borac. Kad se idući put budeš vozio u svom Bentleyju, sjeti se tko pruža podršku borcima."

Uskoro smo dobili o nešto malo opširniji odgovor od Ortiza. "Svi drugi rekli su da Jones nije pravi borac i da nitko nikad prije nije napravio ovo što je napravio on. Ovo je ludnica i ja sam se zauzeo za malog. Drag mi je, smatram ga velikim prvakom i mislim da je odličan dečko. Družili smo se u Las Vegasu i zavolio sam ga, mislim da će stvarno biti velikan. Onda me odjednom napao u intervjuu jer ga navodno uspoređuju sa mnom. To me zaista pogodilo, kao da mi je zabio nož u leđa. Zauzeo sam se za tebe kada nitko drugi nije i ti se okreneš i kažeš takvo nešto?", uputio je Ortiz pitanje Jonesu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI