Ortiz: Ne zanima me Anderson VS GSP, dajte nam Dos Santos VS Jones!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2012 08:26h Autor:

Tito Ortiz (foto: Heavy MMA)

Tito Ortiz odlučio je biti potpuno jasan i otvoren kad su u pitanje njegove želje za neke od idućih borbi u UFC-u. On želi u oktogonu vidjeti Juniora dos Santosa i Jona Jonesa.

Jedan od najvećih UFC-ovih boraca svih vremena, član njihove Kuće slavnih, Tito Ortiz, odlučio je javno otkriti svoja nadanja i želje kad su u pitanju neke iduće UFC-ove priredbe s obzirom da u posljednje vrijeme ima mnogo priča o raznim super-borbama između prvaka različitih kategorija.

Anderson Silva nada se meču protiv Georgesa St-Pierrea, Dana White ga želi vidjeti u oktogonu s Jonom Jonesom, a u međuvremenu smo dobili i jedan super zanimljiv meč između Jonesa i Sonnena.

No, Ortiz ima nešto malo drukčiju želju… "Borba između Juniora i Jona ima smisla i mogla bi se dogoditi. No, moramo uzeti u obzir da ovdje imamo borca koji nije htio ni dva tjedna prije borbe prihvatiti promjenu protivnika, tako da zaista ne možemo znati što od njega očekivati. Ja se ne mogu ni prisjetiti koliko su mi puta dva tjedna prije meča promijenili protivnika", rekao je Tito.

"Nadam se da GSP neće upasti u probleme kao što sam ja i nadam se da će nastaviti tamo gdje je stao. On je super borac. Čujem da se radi na organizaciji njegova meča protiv Andersona i mislim da bi mu to bila velika greška. Anderson je jednostavno prevelik za njega", smatra bivši UFC-ov prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI