Ortiz: Na svom vrhuncu bih pobijedio Jona Jonesa!

UFC 17.06.2012 07:25h Autor:

Rashad Evans vs. Tito Ortiz

Iako nitko ne može osporiti da se radi o MMA legendi, Tito Ortiz je svojim posljednjim izjavama vezanim uza aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji, Jona Jonesa, izazvao podsmijeh javnosti.

“The Peoples Champ” je, naime, izjavio kako bi u najboljim danima sigurno pobijedio Jonesa.

“Pritisak. Samo pritisak na njega i ne smije mu se dopustiti da koristi svoj raspon ruku. Treba skratiti distancu s hrpom pritiska. Upotrijebio bih moju snagu i upotrijebio bih svoje hrvanje. Tito Ortiz bez ozlijeda je jako opasan. Posljednji koji je to imao prilike vidjeti bio je Ryan Bader. Kada nemam ozljeda, onda sam jako opasan”, izjavio je Ortiz za FightersOnly magazin.

“Oko 2000. godine, kada sam bio brzi i jak te kada je moje samopouzdanje bilo najviše, mogao sam pobijediti bilo koga na svijetu. 15 godina kasnije se i dalje natječem protiv najboljih boraca svijeta, kao što sam to uvijek i činio. No, ozljede se uzele svoj danak”, dodaje Ortiz koji smatra da bi bez operacija i dalje u svojoj vitrini držao UFC-ov pojas.

“Ništa se nije promijenilo, jedino što se dogodilo su moje ozljede. Bez njih, i dalje bih bio šampion. Kada pogledam svoj poraz protiv Randyja Couturea, odmah se sjetim problema s ozljedama. Od tada, pa sve do danas, konstantno vučem ozljede”; zaključuje Ortiz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI