Ortiz Mitrioneu: I dalje si smeće! (VIDEO)

UFC 01.06.2011 14:35h Autor:

Matt Mitrione

Sukob dva borca traje još od kada je Mitrione izjavio kako je Ortizova žena “odlična s leđa”.

Priča ide otprilike ovako: Matt Mitrione se nedavno našalio na račun supruge i bivše porno glumice Tita Ortiza, Janne Jameson. Mitrionova slana šala s primjesama seksizma je izriritirala bivšeg UFC prvaka i ovaj mu nije želio uzvratiti pozdrav na nedavno održanom samitu UFC boraca u Las Vegasu. Nastala je napeta situacija i u jednom trenutku se činilo da bi mogao izbiti čak i ozbiljniji fizički sukob. On se na sreću nije dogodio, ali borci i dalje nisu zakopali ratnu sjekiru.

Kakva je danas situacija? Ne pretjerano dobra. Ortiz je sve objasnio za Inside MMA.

“U ovom sam poslu 14 godina i istina je da nekada koristim trash talk, no to se događa samo protiv mojih protivnika prije samog meča. Nikada nisam spominjao ničiju obitelj, ženu ili djecu. Uvijek sam pazio na takve stvari. Takvo ponašanje je nedopustivo. Mitrione je zaista vrlo ružno pričao o mojoj djevojci Jenni i ja sam to shvatio osobno. Ne znam, možda dečko želi postati slavan.”

“Na samitu mi je prišao i htio se sa mnom rukovati. Želio sam ga opaliti, no nisam htio biti tužen i izgubiti svoju lijepu plaću. Gurnuo sam ga i rekao sam mu da mi se makne s lica. Stvarno nema nikakvog poštovanja prema meni. Možda želi prodati borbu, ne znam. No, to se ne radi preko nečije žene ili obitelji. On je smeće koje se htjelo ispričati. Ne znam uopće tko je, ali valjda je dobio to što je htio – 15 sekundi slave. I dalje si smrad”, poručio je Ortiz Mitrioneu.

Sada se čeka odgovor Mitrionea, sumnjamo da će izostati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI