Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ortiz: Jenna laže da sam bio dopingiran! | Fight Site

Ortiz: Jenna laže da sam bio dopingiran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2013 09:27h Autor:

Tito Ortiz

Bivši UFC-ov prvak Tito Ortiz koji je do prije svega nekoliko tjedana bio i ponosni vlasnik statusa najuspješnijeg prvaka u poluteškoj kategoriji, ali sada tu titulu barem određeno vrijeme ipak dijeli s Jonom Jonesom, našao se u nezgodnoj situaciji prilikom rastave od Jenne Jameson.

Bivša supruga javno ga je odlučila napasti tamo gdje su profesionalni borci najslabiji, a radi se o korištenju testosterona i ostalih raznih nedozvoljenih supstanci.

Jenna je javno otkrila da je Tito navodno tijekom svoje karijere bio više puta dopingiran te da je znao kako manipulirati testovima ne bi li to ostalo neotkriveno. Ortiz je, očekivano, to sve odlučno demantirao.

"Takve optužbe jednostavno nemaju apsolutno nikakve veze s istinom. Nikad ne bih napravio nešto čime bih ugrozio svoju obitelj, jer uloga oca mi je najvažnija u životu i želim zaštiti svoju djecu. Molio bih sve da upravo zbog njih poštujete moju privatnost", odgovorio je Tito.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI