Ortega smatra da nije pogriješio kad je odbio zamjenskog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 19:41h Autor:

Brian Ortega

Iako se vodstvu UFC i fanovima nije ni najmanje svidjelo to što je Brian Ortega odbio zamjenskog protivnika, izazivač za pojas perolake kategorije smatra kako je donio pravu odluku i ne bi je ni u kom slučaju mijenjao.

Ortegi su nakon otkazivanja Maxa Hollowaya bile ponuđene neke opcije, no T-City je rekao kako se neće boriti ukoliko nije u pitanju borba za naslov prvaka. Mnogi su mu to zamjerili, upravo zbog toga što je on došao do ove prilike kada je službeni izazivač, u tom slučaju Frankie Edgar, prihvatio zamjenu za Hollowaya, odnosno upravo njega. No, Ortegi to nije ništa značilo, on je rekao kako neće riskirati ono što je izborio, odnosno čini se kako je on odlučio izvući lekciju iz greške koju je Edgar tada učinio.

Čak niti nakon što je UFC 226 event proveo u publici, Brian ne smatra da je išta napravio krivo, unatoč tome što je Dana White javno kritizirao njegovog menadžera Eda Soaresa. To je otkrio svojom objavom na Instagramu, gdje je postavio svoju fotografiju iz publike.

“Ja sam biznismen i ja sam čovjek ove kompanije, ali nisam čovjek koji će na sve pristati. Gledati borbe znajući da sam ja mogao biti tamo i nastupiti za sve vas nije bilo lako. No, ostajem pri svojoj odluci i smatram je ispravnom. Hvala svima koji su mi izrazili podršku i koji poštujete moju odluku. One koji se ne slažu sa mnom u potpunosti razumijem i obećavam im kako ću im priuštiti najbolji show u životu, onog dana kada se budem borio za titulu”, napisao je Brian u svom obraćanju.

Ortegi je bio ponuđen Jeremy Stephens, a možda se upravo protiv njega bude borio za privremenu titulu, ukoliko se problemi Maxa Hollowaya uistinu pokažu onakvima kao što je insinuirao predsjednik UFC-a, kada je izjavio da se Max neće tako skoro boriti u oktogonu. No, Stephensa prije toga čeka borba protiv Josea Alda, krajem ovog mjeseca na UFC on FOX 30 eventu. S druge strane, na čekanju je Frankie Edgar koji sigurno ne bi imao ništa protiv već sada se revanširati Ortegi. Biti će svakako zanimljivo popratiti što će se dogoditi u idućim tjednima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI