Ortega pokazao kako izgleda samo tjedan dana nakon demoliranja od strane Hollowaya

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 09:50h Autor:

Max Holloway i Brian Ortega

Brian Ortega javio se putem Instagrama da bi fanovima otkrio kako izgleda tjedan dana nakon teškog poraza od Maxa Hollowaya. Zaključak svega je da bi mogao razmisliti i svoj nadimak promijeniti iz T-City u Wolverine.

Kako je Ortega izgledao nakon borbe protiv Hollowaya, najviše se može vidjeti u videu koji smo objavili prije nekoliko dana. Izazivač perolake kategorije primio je rekordan broj značajnih udaraca u jednoj borbi, a lice mu je dovedeno do neprepoznatljivosti. Prepun masnica i otečen, očekivalo se kako će Brianu trebati neko vrijeme da vrati svoj izgled.

No, samo devet dana nakon borbe, na Brianu se vide tek poneki tragovi toga da je prije devet dana odradio nevjerojatnu UFC borbu. Gotovo u potpunosti se, barem što se tiče vizualnog dojma, uspio oporaviti od borbe, što je uostalom i sam komentarom slike naznačio.

Brian je inače pobrao lovorike od strane fanova za svoju izdržljivost, iako su mnogi rekli kako je čak i prečvrst za svoje dobro te da je trebao puno ranije pasti. Uostalom, da liječnici nisu reagirali, on bi sigurno ušao i u petu rundu borbe gdje je dao sve od sebe, ali jednostavno nije išlo. Brian je mlad borac, sada je vrijeme da nauči iz prvog poraza i vrati se bolji nego što je bio. Oporavak, kao što vidimo, teče bolje nego što bi bilo tko očekivao.

View this post on Instagram

And just like that I’m back. One week is all need. Can’t keep a good man down.

A post shared by Brian Ortega (@briantcity) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI