Ortega i Hernandez spremili bonuse, sudionik borbe večeri uzeo 50.000 dolara unatoč vlastitoj gluposti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2018 10:33h Autor:

Hernandez vs. Dariush

Četiri borca bogatija su za neplaniranih 50.000 dolara nakon nastupa na UFC 222 eventu. To su autori najbolje izvedbe, Brian Ortega i Alexander Hernandez te sudionici borbe večeri, Sean O’Malley i njegov protivnik Andre Soukhamthath, za kojeg se teško može reći da je nakon svoje izvedbe zaslužio ikakav bonus.

Što se tiče najboljih izvedbi, između pet prekida na ovom programu, nije bio težak posao odabrati dva najimpresivnija. To je svakako aperkat Briana Ortega, koji nije samo njemu donio mjesto prvog izazivača, nego je i nanio Frankieu Edgaru prvi poraz prekidom u karijeri. Ortegi je to ujedno četvrti UFC bonus uz njegovih šest pobjeda i treći u nizu.

Puno više nego Ortegi, 50.000 dolara značiti će Alexanderu Hernandezu, koji je kao zamjenski borac uskočio u event protiv rangiranog člana lake kategorije, Beneila Dariusha, te ga je atraktivno nokautirao u prvoj minuti borbe. Što više tražiti od toga? 50.000 dolara? Može, Alexander ih je u potpunosti zaslužio.

Borba večeri ona je između Seana O’Malleya i Andrea Soukhamthatha, iako će se većina fanova složiti da Andre zbog svoje izvedbe nije zaslužio ovakvu nagradu. Istina, prve dvije runde bile su sjajne za publiku i donijele su puno uzbuđenja, no Soukhamthath je u trećoj napravio rijetko viđenu glupost. Primijetio je da ima protivnika teško ozlijeđene noge, a on je išao na kontrolu u parteru, umjesto da ga je išao završiti. Jel’ taj momak gledao borbu Jeremya Stephensa i Gilberta Melendeza, da vidi kako se radi u takvim slučajevima? O’Malley je na kraju odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom i njegov bonus je potpuno zaslužen. Što se tiče Asian Sensationa, njegova doza gluposti koju je prezentirao u ovoj borbi uistinu je senzacionalna, kako ukazuje njegov nadimak.

Objavu dijeli @ufc_cfu

Objavu dijeli Fight TV (@_fighttv_)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI