Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
OPREZ! Samo za one jačeg želuca: Nick Diaz iznad sudopera cijedi tekućinu iz lakta (VIDEO) | Fight Site

OPREZ! Samo za one jačeg želuca: Nick Diaz iznad sudopera cijedi tekućinu iz lakta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2018 12:38h Autor:

Screenshot

Posljednjih dana se nešto ozbiljnije u američkim medijima piše o povratku Nicka Diaza. S obzirom na sve manje istinskih zvijezda u UFC-ovom rosteru koje mogu ostvariti ozbiljniju PPV prodaju, čelnici elitne promocije su sve svjesniji da su im braća Diaz itekako potrebna pa su osim s Nateom Diazom, odlučili pregovarati i s Nickom.

Starijeg brata u akciji nismo vidjeli još od 2015. i meča protiv Andersona Silve koji ga je koštao dugotrajne suspenzije. Naime, Diaz je tada pao na testu jer mu je u tijelu bio prisutan metabolit cannabisa. Najprije je drakonski kažnjen da bi nakon pobune javnosti suspenzija ipak bila smanjena. Vrijeme pod suspenzijom je provodio tako što se natjecao u trijatlonu, ali je i redovito trenirao. Nedavno mu je suspenzija završila, a USADA je potvrdila da se može vratiti u Octagon.

Ipak, sudeći prema posljednjoj objavi na društvenoj mreži Twitter, dojam je da Diaz mora najprije riješiti veliki zdravstveni problem koji ima sa svojim laktom. Twitter profil Davea Maddena je objavio video u kojem Diaz iznad sudopera doslovce cijedi tekućinu iz svog otečenog lakta.

Ovo je zaista prizor koji nije za svakoga, pa preporučamo oprez, ako ne želiti pokvariti želudac prije ručka.

Nakupljanje tekućine u zglobovima i nije nešto neobično kada govorimo o vrhunskim sportašima, no oni to obično rješavaju odlaskom liječniku. Tamo se u steriliziranim uvjetima obavlja drenaža zgloba tako što se tekućina pažljivo izvlači, a onda sve sterilizira. Obično borci s ovakvim problemima dobivaju i antibiotike s obzirom na velik rizik od potencijalno još opasnijih medicinskih problema.

Nicku Diazu to očito nisu prioriteti, on ovakve “manje probleme” riješava sam…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI