Oprez Cyborg! Pogledajte posljednju borbu Holly Holm i pobjedu sjajnih nokautom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2017 12:18h Autor:

Correia vs. Holm

FC je krenuo u promociju svog posljednjeg ovogodišnjeg eventa, kojeg 30. prosinca predvode Cristiane “Cyborg” Justino i Holly Holm. A dio promocije je prisjećanje na ono što je Holm sposobna učiniti svojim protivnicama.

Naravno da je najveća pobjeda Holly Holm ona protiv Ronde Rousey, no još je bitnije znati kako high kick iz te borbe nije došao kao slučajnost. To je potvrdila u svojoj posljednjoj borbi, onoj u kojoj je savladala Bethe Correiu.

Bila je to borba održana u lipnju ove godine, četiri mjeseca nakon što je Holm poražena u svom prvom napadu na titulu perolake kategorije, kada je bolja od nje bila Germaine de Randamie. Holm je odradila borbu u stilu kakav bi mogao biti pravi odgovor na Cris Cyborg. Strpljivo je čekala svoju priliku, pogađajući dovoljno da si osigura prednost u bodovima, ukoliko bude potrebno. No, nije bilo potrebno, Holly je početkom treće runde pronašla prostor za high kick nakon kakvog nema tko ne bi pao. Ukoliko tako nešto uspije napraviti protiv Cris Cyborg, sve je moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI