Opako sučeljavanje uoči UFC-a 214: Jones skinuo sve sa sebe i stao ispred Cormiera u odijelu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 10:33h Autor:

Screenshot

Nakon relativno zanimljive press konferencije uoči UFC-a 214 uslijedilo je sučeljavanja na pozornici. Samo nekoliko trenutaka je trebalo osoblju UFC-a da promijeni postavu na sceni i makne stolice na kojima su do tada sjedili govornici. Sve je bilo spremno za tri velika meča koja predvode UFC 214 – popis borbi koji je sam Dana White nazvao jednim od najboljih u povijesti promocije, a svakako najboljim u 2017. godini.

Jones: Lesnar? Prvo ću se obračunati s Cormierom, onda s njim!

A onda su na scenu najprije stupile Cris Cyborg i Tonya Evinger. Najvažnije pitanje koje se nametalo kod tog sučeljavanja jest bilo koliko će Brazilka biti veća od prvakinje Invicte. Kada su djevojke stale jedna nasuprot drugoj moglo se primjetiti da je Cyborg nešto veća, no nije se radilo o ništa većoj razlici (dapače) od one između Demiana Maie i Tyrona Woodleya, drugog šampionskog dvojca koji je izašao na sučeljavnaje. I tu je Brazilac bio veći od svog protivnika i aktualnog prvaka u velteru. No, oba ova sučeljavanja su protekla prilično mirno i civilizirano uz veliku dozu poštovanja između boraca i borkinja.

Tada su na scenu uz veliko osiguranje stupili Daniel Comier i Jon Jones. Dana White je glumio “tampon zonu” te je pokušavao gurnuti u bilo kojem trenutku barem ruku između dva “neprijatelja”. Jones je odlučio skinuti sve sa sebe i doći na pozornicu gol, što je bila sušta suprotnost Cormieru, koji je pored njega stajao u svom najboljem odijelu. U jednom trenutku dvojac se potpuno približio, a svi na pozornici su stali u pripravni stav ne bi li uskočili i spriječili makljažu, no ona se ipak nije dogodila. Čim je Jones progovorio prvu riječ “trash talka”, White je oslučio da je vrijeme za reći – STOP.

I sučeljavanje je završilo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI