Opaka Cat Zingano prezentirala formu pred UFC povratak (FOTO)

UFC 06.01.2018 20:36h Autor:

Cat Zingano

Jedan od najiščekivanijih MMA povrataka onaj je jedne od najpopularnijih borkinja svijeta, Cat Zingano. Njena borba zakazana je za 3. ožujka i UFC 222 event, a sada je pokazala u kakvoj je formi prije toga.

Za Zingano će to biti prva borba nakon lipnja 2016. i tek druga borba nakon one protiv Ronde Rousey, u veljači 2015. godine. Protivnica na eventu joj je Ketlen Vieira, opaka neporažena borkinja koja preko nje želi svoje ime katapultirati među glavne kandidatkinje za napad na titulu. No, sebe tamo vidi i Zingano, koja još uvijek nije u potpunosti prežalila kiks koji je doveo do ekspresnog poraza od Ronde Rousey.

Uostalom, Zingano ima podosta uvjerljivu pobjedu nad današnjom prvakinjom, Amandom Nunes, i posljednja je koja ju je savladala. Tko zna, možda bi pobjeda u ovoj borbi, upravo iz tog razloga, automatski dovela Zingano do novog napada na titulu. Osim toga, njena velika popularnost kod pasioniranih MMA fanova svakako joj je veliki vjetar u leđa kod takvih ambicija.

Svoju formu prezentirala je jednom fotografijom, na kojoj se vidi kako joj kvalitetne mase ne nedostaje, ali i kratkim videom s treninga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI