Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ONE “napada” Ameriku: Otvaraju urede u New Yorku i LA-ju, a uskoro slijedi i prvi američki event! | Fight Site

ONE “napada” Ameriku: Otvaraju urede u New Yorku i LA-ju, a uskoro slijedi i prvi američki event!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2019 11:03h Autor:

Chatri Sitiodtong

Azijski ONE Championship je odlučio povući potez koji će čitavom svijetu pokazati koliko su ozbiljan igrač na globalnom borilačkom igralištu. Američki mediji pišu da će ONE uskoro otvoriti svoje urede na dvije američke lokacije – u New Yorku, ali i u Los Angelesu. Uredi bi trebali biti otvoreni već krajem ovog ljeta.

“Otvaramo urede u New Yorku i LA-ju. Ovo nije neki privremeni potez, neka privremena mjera. Ovo je vrlo važan dio našeg plana koji podrazumijeva ulazak u Ameriku i organizaciju evenata u Americi”, izjavio je glavni čovjek ONE-a Chatri Sityodtong u razgovoru za “Philly Voice” te je dodao:

“Mislim da je ovo sve jedno veliko globalno tržište. Ne postoji razlika u odnosu na druga tržišta i druge proizvode. Znate, imate Toyotu koji je najveći proizvođač automobila na Istoku i imate GM, koji je sa Zapada. Imate Apple vs. Samsung. Imate Pepsi i Coca Colu, imate McDonalds i Burger King. Lista ide sve dalje…”

Čelnik ONE-a već sada smatra da mogu parirati velikom UFC-u. Dapače, brojke govore su su u ovom trenutku po broju publike jači od američkog diva.

“Mislim da mi imamo vrlo različit proizvod od UFC-a. UFC je očito broj 1 na Zapadu, a mi smo broj 1 na Istoku. Ali mi naš posao vodimo znatno drugačije nego oni, imamo drugačiju strategiju i potpuno drugačiji proizvod. Čak je i sam event i doživljaj puno drugačiji. Tako da mislim da i mi i oni možemo uspjeti”, objašnjava Sityodtong.

U jednom trenutku razgovora je spomenuo i poznatog BJJ majstora Eddieja Brava i njegovo gostovanje u podcastu Joea Rogana. Upravo je njegov citat iskoristio kako bi pokazao da je ONE već sada produkcijski jači od UFC-a.

“Tip poput Eddieja Brava je bio na šou Joea Rogana prošle godine. Tvrdi da je bio na stotinama evenata u produkciji UFC-a ili Bellatora, ali je jedini event od ONE-a na kojem je bio, za njega najbolji. Tu treba stati!”

“Kada god netko dođe kod nas gledati naš event, to je zaista mnogo bolje od bilo čega što se u Americi trenutačno nudi. Imamo čitav niz sportskih analitičara, stručnjaka, ali i tek fanova diljem svijeta koji tvrde da je ONE Championship najbolji sportski proizvod uživo na čitavom svijetu u ovom trenutku. Zato i vjerujem da američke fanove očekuje prava poslastica i pravo iznenađenje jednom kada ovdje odradimo naš prvi event!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI