Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“On je terorist i evo vam dokazi za to! Znam gdje je bio 11. rujna 2001. godine!” | Fight Site

“On je terorist i evo vam dokazi za to! Znam gdje je bio 11. rujna 2001. godine!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 16:56h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je na službenoj UFC 229 press konferenciji odradio svoj vlastiti verbalni napad na trenutno vodećeg svjetskog MMA menadžera, Alija Abdelaziza, koji je ujedno i menadžer Khabiba Nurmagomedova. I otišao je toliko daleko da je istog povezao čak i s terorističkim napadima 11. rujna 2001. godine.

Osim s Khabibom Nurmagomedovim, Conor McGregor je u verbalnom ratu i s njegovim menažderom, Alijem Abdelazizom. Vlasnik i predsjednik Dominance MMA agencije inače predstavlja neka od najvećih imena MMA svijeta, a jedno vrijeme je bio i matchmaker WSOF promocije. U pitanju je čovjek koji nerijetko upada u sukobe, pa često uz sebe, zlu ne trebalo, ima jednog od svojih pulena, Kamarua Usmana. Tako da ne treba čuditi da je upao u sukob s brbljavim McGregorom.

Novi spomen Abdelaziza došao je prilikom pitanja upućenom McGregoru, na račun nekih informacija koje se iznio Khabib Nurmagomedov. Tiču se toga da je Conorov djed bio vojnik britanske mornarice te da se borio protiv Iraca. Upravo time je Khabib pokušao ukazati Conorovim fanovima da njihov ljubimac i nije toliko istinski domoljub koliko se pokušava prikazati. Conor je odlučio odgovoriti, ali tako da nije komentirao te izjave nego se upravo tada okrenuo upravo na spomenutog menadžera.

“Nikada ne smiješ vjerovati informacijama doušnika i trebaš se držati na distanci od njih. Khabibov menadžer je jebeni doušnik, teroristički štakor. Mogu vam tu objasniti sve u detalj i zapravo hoću. 11. rujna 2001. godine, on je skinut s leta iz Kaira za New York i kod njega je pronađeno pet različitih putovnica. Tada je pretvoren u doušnika i okrenuo se protiv ljudi s kojima je do tada radio. Ja ne znam kako se taj čovjek uopće nalazi u ovoj jebenoj državi. Moju obitelj detaljno provjeravaju na aerodromima, a ovaj tip, Ali Abdelaziz, tip takve lude pozadine, hoda okolo slobodan. Taj je tip štakor i gad te ću već uhvatiti i njega”, ljutito je rekao Conor, nakon čega se nastavila press konferencija u normalnom tonu, sve dok ga ponovno sam Conor nije spomenuo.

Naime, malo kasnije se ponovno vratio na Alija, kada je bilo spomenuto nešto o tome kada bi se Conoro moglo idući puta vidjeti u kavezu i protiv koga, a vjerojatno je tu veliki faktor bila izjava Nurmagomedova kako bi Abdelaziz ugušio McGregora bez problema. Koliko god to nemalo nikakvog smisla, bilo je zanimljivo čuti Conora, kao i želju da se vrati već samo mjesec dana nakon borbe koju će sutra održati.

“Volio bih se boriti protiv Alija Abdelaziza, volio bih riješiti tog štakora. Volio bih se negdje boriti protiv njega i razbiti ga, znam da ima par borbi. Bilo bi sjajno riješiti Khabiba i onda predvoditi event idući mjesec u Madison Square Gardenu. Volio bih vidjeti kako će me ugušiti, neka promocija borbe krene!”

Nije lako pretpostaviti odakle je Conor McGregor izvukao onakve informacije i koliko zapravo u njima može biti istina. Već je tako nešto ranije spominjao, ali teško je zamisliti kako bi Conor McGregor mogao doći do informacije da je netko doušnik CIA-e, budući da je u pitanju najzatvorenija američka agencija, čija se većina poslova obavlja u apsolutnoj tajnosti od javnosti.

U svakom slučaju, Conor i Khabib su više puta naglasili kako je ovo postalo nešto osobno i puno više od obične borbe. Nakon što su se početi u to sve ubacivati i obojici bliski ljudi, činjenica je da je možda otišlo i predaleko, a sve u svrhu što bolje prodaje same borbe. Kako se sve čini, biti će da su uspjeli u tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI