“On je moj ‘frenemy’, želi mi biti prijatelj, ali zapravo je neprijatelj” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2018 10:40h Autor:

Cody Garbrandt i Henry Cejudo

Četvrta epizoda UFC 227 Embedded serijala donosi nam događanja od utorka i srijede, gdje smo mogli popratiti kako se borci osjećaju što se više bliži subotnji event.

U početku pratimo T.J. Dillashawa i Cuba Swansona pri zajedničnom odlasku na krioterapiju, a nakon toga su se opustili u dvorani gdje su zaigrali košarku, prije nego je Dillashaw odradio jedan od svojih posljednjih treninga prije borbe. Popratili smo i prijateljski susret Demetriousa Johnsona i Henrya Cejuda, koji je Cejudu bio čudan, a sve je opisao rečenicom koja se nalazi u naslovu.

Cejudo i Garbrandt su se nakon toga susreli na fotografiranju, gdje su prijateljski porazgovarali te se i zajedno fotografirali. Cody je otkrio kako je Cejudo jedan od njegovih uzora, prije svega putem toga što je zlatni olimpijac.

Epizoda nam po prvi put predstavlja Kevina Hollanda, borca za kojeg spominju da bi mogao biti nova velika priča srednje kategorije, a tu je i njegov protivnik Thiago “Maretta” Santos, koji je uvjeren kako će brzo ugasiti ovu priču, odnosno prije nego se zapravo i krene pisati. Od Hollanda se očekuje jako puno, a čini se kako je unatoč tome vrlo opušten.

Kraj epizode posvećen je večernjim satima srijede, odnosno onima kada su održani otvoreni treninzi, na kojima su borci porazgovarali s fanovima, odgovarajući na njihova pitanja. Pogledajte kako je to bilo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI