O’Malley glumio Natea Diaza, pa gotovo zapalio “džoint” na FOX televiziji (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 10:33h Autor:

Screenshot

Ako ste potekli vikend pratili UFC priredbu u američkom Glandaleu, onda ste u publici mogli primjetiti mladu nadolazeću UFC-ovu zvijedu – Seana O’Malleya.

Ovaj atraktivan borac, koji se trenutačno oporavlja od ozljede gležnja noge koju je zadobio u posljednjem nastupu, je bio jedan od VIP uzvanika, te je akciju u Octagonu pratio iz prvih redova. U jednom trenutku ga je FOX-ova kamera fokusirala, a njegovo lice se našlo u krupnom kadru na malim ekranima, kao i na monitorima u dvorani.

A O’Malley je očito znao što se sprema, pa se za to i pripremio. Iz džepa je izvadio pripremljen smotuljak, koji jako podsjeća na stereotipni izgled džointa, te je pozirao s upaljačem kao da će ga pripaliti.

Naravno, radi se o “homageu” potezu koji je prije nekoliko mjeseci napravio njegov očigledni uzor Nate Diaz, a koji je obišao svijet.

Pored O’Malleya, dok je ovaj izvodio svoj performans, nalazila se njegova slavna kolegica, bivša BJJ prvakinja, a danas UFC borkinja – Mackenzie Dern.

O’Malley je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz dosadašnjih 10-0. Produkt je reality showa Dane Whitea, a u UFC-u za sada ima dvije pobjede odlukama sudaca.

I inače koristi svaki trenutak kako bi propagirao korištenje cannabisa u medicinske i rekreativne svrhe. Pa ovaj potez na FOX televiziji ne iznenađuje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI