Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Oliynyk objasnio kako je namjestio zamku za ezekiel gušenje: Bilo je jako lagano | Fight Site

Oliynyk objasnio kako je namjestio zamku za ezekiel gušenje: Bilo je jako lagano

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2017 12:10h Autor:

Oleksiy Oliynyk

Svi su bili iznenađeni kada je Oleksiy Oliynyk (51-10-1) prošlog vikenda na UFC Fight Night 103 priredbi u Phoenixu po prvi put u povijesti UFC-a izveo ezekiel gušenje.

Ruski teškaš je Viktora Peštu uhvatio u spomenuti i u MMA-u rijetko viđeni zahvat dok je Čeh ležao na njemu u dominantnoj “full mount” poziciji. No, iako većina ljudi nije očekivala da će Oleyinik završiti borbu s leđa, 39-godišnji veteran je dobro znao što radi i Pešti je zapravo pripremao zamku.

“Bilo je jako lagano. Moj protivnik ima dugi vrat i primjetio sam u njegovim borbama da ga ne štiti dobro. Dobar je hrvač, ali misli da ga zato nitko ne može ugušiti. Probao sam jedanput, no nisam ga odmah ugušio već sam mu dao malo vremena da se opusti. Držao sam ga 20 sekundi tako da misli kako se ništa neće dogoditi i onda sam ga ugušio”, rekao je Oliynyk za MMA Junkie.

Ezekiel gušenje je teže izvesti bez kimona, no Olyinyk ga je specijalizirao i u posljednjih deset godina je čak deset puta borbu završio tim potezom. Pobjeda nad Peštom zaradila mu je 42. prekid submissionom i drugi bonus u UFC-u u kojem sada ima omjer 3-1.PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI