Oliveiri nije žao zbog nesportskog ponašanja: Zaslužio je još više!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2016 13:04h Autor:

Alex Oliveira

Brazilski kauboj Alex Oliveira u kratkom je roku od simpatičnog borca postao izuzetno omražen, zbog nesportskog ponašanja nakon borbe protiv Willa Brooksa. No, on smatra da nije napravio ništa loše, čak žali što nije reagirao još žešće prema Brooksu.

Naime, Oliveira je dan ranije pao vagu za dva i pol kilograma, a činjenica da je bio jedan od prvih boraca na vaganju samo dokazuje da nije niti pokušao skinuti. Brooks je nakon toga nastaviti raditi svoje rezanje, pa je čak iz saune poslao i video u kojem je kritizirao svog protivnika. Sve je kulminiralo na službenom vaganju, gdje se Brooks uopće nije htio sučeliti sa svojim protivnikom, nego se okrenuo prema publici.

Brazilac je na kraju bio podosta krupniji i snažniji borac u kavezu te je slavio prekidom u trećoj rundi, nakon čega se okrenuo prema Brooksu i počeo ga vrijeđati. Amerikan se ustao i gađao ga štitnikom za zube, nakon čega je u bolovima legao na pod. Oliveira ipak nije stao samo na tome nego je u izjavi nakon borbe još dodatno izrazio nepoštovanje prema Brooksu, uz veliko negodovanje publike.

“Mislim da je zaslužio još više od toga. Bio sam sretan zbog pobjede, no gušilo me svo nepoštovanje koje mi je ukazao dan ranije. I jednostavno je sve izašlo iz mene. Nikad u životu nisam pao vagu, nikad mi se to nije dogodio. Ispričao bih se svojim fanovima, njemu i njegovom timu zbog toga. No, ne ispričavam se zbog ponašanja nakon borbe”, rekao je Oliveira.

Što se tiče tog nepoštovanja, Brooks ga zapravo nije vrijeđao, nego je rekao kako nije profesionalan te da je napravio sramotan potez. Zanimljivo kako Oliveira ne smatra da je on u startu zapravo napravio nepoštovanje prema svom protivniku, budući da nije niti pokušao skinuti barem još ponešto težine.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI