Oliveira došao završiti posao: Bolji sam od Lentza i potvrdit ću to

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2015 10:51h Autor:

Charles Oliveira

Charles Oliveira i Nik Lentz po treći put su upareni u UFC borbi. Prvi put je završilo "no contest", drugu put je Oliveira razbolio na dan vaganja, a sad je došao dan kad Oliveira namjerava, kako on kaže, završiti posao.

Četiri godine nakon njihove prve borbe, koju je pobijedio, da bi nakon toga ishod bio poništen, Charles Oliveira ponovno će se sastati s Nikom Lentzom, u borbi dva izuzetno perspektivna borca perolake kategorije. Prošli put je presudila snimka, koja je otkrila da je Oliveira Lentza pogodio koljenom, u nedozvoljenoj situaciji.

"Tko je god gledao našu prvu borbu, vidio je da sam bolji od Nicka i na nogama i na podu. Nažalost, zbog onog koljena borba je poništena. Ja osobno nemam ništa protiv njega, ali on je momak koji uistinu previše priča. Obojica smo napredovali od naše posljednje borbe, bit će zanimljivo, ali dokazati ću ono što sam već tad, nedostajao je samo krajnji dokaz, moja ruka u zraku" rekao je Charles.

Zanimljivo, zbog rankinga na UFC-ovoj ljestvici, i ovog puta je Oliveira blagi autsajder. No, to njemu apsolutno ništa ne predstavlja.

"U mojoj posljednoj borbi protiv Jeremy Stephensa rijetko tko je vjerojatno u moju pobjedu. Svi su mislili da ću izgubiti, a ja sam pokazao da sam svakom borbom sve bolji, posebno na nogama, ali i na podu. Ovo je borba koju sam dugo čekao, ovo je moj dan", najavio je na kraju jedan od najatraktivnijih parteraša u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI