Oleinik dogovorio nastup na Fight Nightu u Moskvi, čeka se Werduma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2018 20:54h Autor:

Aleksie Oleinik (Instagram)

Započelo je slaganje programa za prvi UFC-ov event u Rusiji, a sve vodi k tome kako će se na njemu naći jedna sjajna teškaška borba. Ugovor za nastup potpisao je Aleksei Oleinik, a informacije govore kako je borba protiv njega ponuđena bivšem UFC prvaku Fabriciu Werdumu.

Poznati datum i mjesto održavanja prvog ruskog UFC eventa!

Oleinik je na UFC 224 eventu, održanom prije desetak dana, savladao Juniora Albinija, a već tada je rekao kako ga zanima borba protiv Werduma. Nije dugo trebalo da mu UFC ponudi ugovor za idući nastup, a čini se upravo Brazilca ciljaju kao njegovog protivnika. Oleinik se potpisom ugovora pohvalio na Instagramu, iako nije otkrivao nikakve informacije o planiranom protivniku.

Da je u pitanju Werdum, odnosno da je njemu ponuđena borba, otkrio je Ariel Helwani, koji je također dodao kako bi to bila jedna od glavnih borbi eventa, ako ne čak i ona naslovna.

Doduše, teško je očekivati da će ovo biti “main event” priredbe koja je zakazana za 15. rujna i Moskvu. Naime, UFC će za tu posebnu prigodu i dolazak na jedno novo, bogato tržište zasigurno pokušati sastaviti najbolji mogući popis borbi. Pa je  za očekivati još bolje “matchupove” koji bi trebali popuniti glavni dio večeri.

Nije nemoguće ta u Rusiji unatoč vremenskoj razlici vidimo i prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova. Tu je i novopečena zvijezda Zabit Magomedsharipov…

Konačni popis borbi će se formirati u naredna dva mjeseca i sigurni smo da će biti pregršt ugodnih iznenađenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI