Okršaj dva Rusa: Khabib i Lobov se skoro potukli u hodniku hotela (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2018 11:04h Autor:

Screenshot

Khabib Nurmagomedov i Artem Lobov su se sukobili u utorak u hodniku službenog hotela u kojem zajedno odsjedaju uoči UFC-a 223, koji ćemo ovaj vikend pratiti iz Brooklyna. Čitav incident, koji je iz verbalnog gotovo prerastao u fizički, je snimio MMA trener Rick Little (trener Michaela Chiese) te ga je naknadno objavio na društvenim mrežama.

Na videu se možda čuti žestoka rasprava dva Rusa na ruskom jeziku, no nije jasno što je bio okidač za sukob. Nekoliko ljudi ih pokušava rastaviti, a u jednom trenutku Nurmagomedov je krenuo i u fizički obračun koji je na koncu spriječen. I kada pomislite da je sukob završio i da se situacija smirila, Khabib, kao što se vidi na videu, ponovno kreće prema Lobovu i ponovno mu se unosi u lice.

Prema pisanju američkih portala, mogući razlog za incident na hodniku hotela su posljednje izjave koje je Nurmagomedov rekao na račun Lobovovog klupskog kolege i prijatelja Conora McGregora. Nurmagomedov je prozvao još uvijek aktualnog prvaka i rekao je da je on trebao biti taj koji uskače u glavnu borbu UFC-a 223, a ne Max Holloway.

McGregor će gotovo sigurno biti u kutu Lobovu za vrijeme njegovog nastupa na UFC-u 223 protiv Alexa Caceresa. Iste večeri, pojas prvaka u lakoj kategoriji će dobiti novog vlasnika; samo se ne zna hoće li to biti Khabib Nurmagomedov ili Max Holloway.

Situacija će biti malo je reći zanimljiva te večeri u Brooklynu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI