Šok: Overeem se ozlijedio, ništa od meča protiv Dos Santosa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2013 09:30h Autor:

Alistair Overeem

MMA fanovi nedavno su se iznimno obradovali najavi UFC-a 160 kada je otkriveno da će se u glavom meču večeri susresti aktualni prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez protiv Antonia "Bigfoota" Silve, a još je više pažnje privukla najava sunaslovne borbe između Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema.

Dva borca koja su u svojim posljednjim borbama prošli iznimno loše trebala su se susresti međusovno. Dos Santosa je demolirao Cain Velasquez i preoteo mu titulu, a Bigfoot je nokautom onemogućio Overeemu napad na titulu.

No, čini se da čak ni iz drugog pokušaja nažalost nećemo gledati okršaj Dos Santos VS Overeem. Pojavila su se nagađanja da je Alistair ozlijeđen te da će otkazati borbu.

Ubrzo je ta informacija potvrđena iz Overeemovog kluba, Blackziliansi su otkrili da je došlo do ozljede za čiji će oporavak trebati četiri do pet tjedana te se zbog toga neće stići pripremiti. Detaljnije informacije trenutno nisu poznate.

Mnogi vjeruju da bi ovu priliku mogao iskoristiti Mark Hunt, koji je nakon efektne pobjede nad Stefanom Struveom ionako izjavio da želi za idućeg protivnika nekog iz samog vrha, ali još se ne zna što će Dana White učiniti nakon što mu je propao plan o fantastičnom eventu s teškašima u glavnoj ulozi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI