Šok!!! Jon Jones pozitivan na kokain!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2015 10:29h Autor:

Jon Jones

MMA javnost je šokirala vijest da je Jon Jones pao na nasumičnom testu na kokain te da se trenutno nalazi u centru za rehabilitaciju. Vijest je prvo potvrdio Ariel Helwani, a nakon toga se oglasio i UFC. Pobjeda protiv Cormiera neće mu biti oduzeta, kao niti pojas prvaka, jer ovaj test nema sportsku pozadinu.

Službeno je potvrđeno kako je vijest da je Jon Jones bio pozitivan na benzoylecgonine, što je glavni metabolit koji se nalazi unutar kokaina, istinita te da se UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji prijavio u centar za rehabilitaciju i liječenje ovisnosti.

Za Yahoo sports je ukratko izjavio: "Uz podršku svoje obitelji, odlučio sam se prijaviti u centar za rehabilitaciju. Želio bih se ispričati svojoj zaručnici, mojoj djeci, kao i mojim roditeljima te braći, zbog grešaka koje sam napravio. Želio bih se ispričati i mojim trenerima, sponzorima te UFC-u, kao organizaciji. Ovaj program prihvaćam vrlo ozbiljno te tražim privatnost oko ovog slučaja."

Vijest je prvo objavio MMAJunkie, a nakon njega i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani. Kratko nakon toga je objasnio i kakva je situacija sa Jonesovom posljednjom borbom te pojasom prvaka:

"Koliko sam uspio saznati, ovaj test nije imao veze s natjecanjem te Jonesu neće biti oduzeta pobjeda iz posljednje borbe, kao niti pojas prvaka", napisao je Helwani na svom Twitter profilu.

Malo nakon toga javio se i UFC, koji je potvrdio tu vijest te podržao svog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI