Oglasio se “Mountain” iz Game Of Thronesa: McGregorove udarce nisam ni osjetio!

UFC 28.01.2016 16:41h Autor:

Conor Mcgregor & Hafthor Julius Bjornsson

Internet je poludio prije par mjeseci kad je Conor McGregor, uoči svoje borbe s Joseom Aldom, objavio snimku na kojoj sparira s “Mountainom” iz popularne serije Game Of Thrones. Islandski div je konačno progovorio o tom susretu i tvrdi kako ga “The Notorious” nije impresionirao.

McGregor je poznat po svojoj ubojitoj ljevici i sposobnosti da borbu završi jednim udarcem. Njegov trener, kao i mnogi borci koju su mu se našli na putu, svjedočili su njegovoj snazi, a naročito bivši prvak Jose Aldo koji je pao od prvog plasiranog udarca u njihovoj naslovnoj borbi na UFC-u 194 prošlog mjeseca.

No, Hafthor Julius Bjornsson sa svojih 2.05 metara i 175 kila tvrdi da McGregorovi udarci nisu na njemu ostavili neki posebni dojam, iako se Irac hvalio da ga je uz njegove impresivne dimenzije ipak uzdrmao.

“Pokušavao me udariti, nisam osjetio ništa (smijeh)”, rekao je Bjornsson za GQ magazine.

“On misli da je dobio tu borbu. No on ne zna da sam ja bio blag prema njemu jer je odrađivao pripreme i nisam ga htio slomiti prije borbe. Radio je jako puno i nisam ga htio ozlijediti”, tvrdi “Mountain”.

Zasigurno Bjornsson nije koristio svu snagu u klinčevima gdje bi lako mogao rastrgati McGregora, no postavlja se pitanje je li Irac uopće plasirao svoje najjače udarce? Ovo je ipak bio prijateljski sparing, a ne prava borba. Kako bi izgledao istinski obračun Davida i Golijata, u ovom slučaju nikada nećemo saznati, osim ako McGregor pod stare dane ne dogovori neki meč u Japanu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI