Oglasio se Khabib: “Conore, pošalji lokaciju i stižem! Moramo ovo riješiti do kraja!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2018 11:45h Autor:

Khabib i Conor

Meta napada Conora McGregora u Barclays centru u Brooklynu je bio Khabib Nurmagomedov, čovjek koji će u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu pokušati postati ono što je do sada bio Irac – UFC prvak u lakoj kategoriji.

No, divljački napad na autobus u kojem su dva UFC borca ozlijeđena zbog čega neće moći nastupiti na UFC-u 223, nije pretjerano uzbudio ruskog “Orla”. Samo nekoliko sati nakon incidenta Nurmagomedov je izjavio za medije:

“Smijem se u sebi. Razbio si prozor? Zašto? Dođi unutra. Znaš da ti UFC neće dopustiti da uđeš unutra. Ako si pravi gangster, zašto ne uđeš unutra?”

Khabib, koji je prilikom davanja izjave bio izuzetno miran i staložen, je dodao:

“Ovo je povijesno gangstersko mjesto. Brooklyn. Želiš li pričati sa mnom? Pošalji mi lokaciju. Moramo razgovarati? Nema problema, dolazim.”

“Ja sam odgojen stvari rješavati na takav način, a ne bacati stolice u autobus.”

Neporaženi UFC borac je objasnio kako su McGregor i njegov tim potpuno promašili. Njegov tim, koji je navodno trebao biti meta napada, se nije nalazio u naadnutom autobusu.

“To nije bio moj autobus, to je bio autobus crvenog kuta. Moj čitav tim nije bio uopće sa mnom. Bio sam samo ja i moj menadžer Ali Abdelaziz i moj čovjek u kutu Muhammed. Čitav crveni kut je bio u autobusu. Rose Namajunas, Al Iaquinta, Karolina Kowalkiewicz, Ray Borg, svi…”, objašnjava Rus.

Upitan je li ozlijeđen tijekom napada, Nurmagomedov odgovara:

“Ne, dobro sam. Osjećam se dobro. Sutra ću odraditi službenu vagu. U subotu ću osvojiti pojas i promijeniti stvari u ovoj diviziji.”

McGregor se sam nakon incidenta, kada je čuo da je tražen od strane policije, predao u policijskoj postaji u Brooklynu. No, Nurmagomedov ga ne želi gledati u zatvoru i to nije nešto što bi ga zadovoljilo. On ima drugu ideju…

“Da budem iskren, ne želim da ode u zatvor. Moramo se boriti. Ako se trebamo boriti, zašto to ne bi odraditi. Neka mi pošalje lokaciju, Moramo ovo riješiti. On i ja. Jedan na jedan. Hoće li 10 na 10? Može i to.”

“Ja sam čitav njegov tim išamarao i nitko nije niti pisnuo. Došao je s kamerama, s medijima, kada sam bio sam. Htio sam izaći iz autobusa, ali mi nisu dali. On zna što se dogodilo. Tu sam, čekam ih.”

Navodni povod za divljački McGregorov napad je bio sukob koji se prije dva dana dogodio na hodniku hotela između Nurmagomedova i McGregorovog klupskog kolege Artema Lobova. Rus objašnjava što se točno tada dogodilo…

“Ništa. Samo sam objasnio Artemu Lobovu kao malom djetetu…’Hej, nemoj više nikada govoriti o meni.'”, zaključuje možda i budući UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI