Oglasio se i Maldonado: Sram me je, nikada nisam ovako izgubio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2014 14:18h Autor:

Fabio Maldonado

Fabio Maldonado je u profesionalnim i amaterskim borilačkim karijerama skupio čak 95 mečeva. Nikada nije bio nokautiran sve do ovog vikenda kada je ušao u oktogon s našim Stipom Miočićem. Doduše, dvoboj protiv Glovera Teixere se broji kao tehnički nokaut, no radilo se zapravo o prekidu doktora zbog povreda izazvanim udarcima. Miočić je prvi čovjek koji je uspio nokautirati Brazilca s, mislilo se do sada, granitnom bradom. To dovoljno govori o tome kakve projektile u svojim rukama ima hrvatski udarač s američkom putovnicom.

Nakon što su se dojmovi slegli, "brawler" se preko svog službenog Twittera obratio fanovima izrazivši prije svega sram zbog načina na koji je poražen.

"Stvarno me je sram. Nikada nisam izgubio borbu na ovaj način. Dovraga", napisao je Maldonado.

I zaista, ne samo da nikada nije bio nokautiran, čak i kada je gubio, Maldonado nikada nije bio poražen za samo 35 sekundi. Ovog vikenda se u tom kratkom periodu čak dva puta našao u teškim problemima. Svaka izmjena je značila veliku opasnost po Brazilca.

Dobra stvar za Maldonada jest da mu fanovi neće previše zamjeriti poraz od Miočića. Svi uglavnom kude UFC-ovog "match makera" koji je uopće spario ovaj dvojac. Ako je i mislio da se Brazilac može suprotstaviti Miočiću, očito je bio potpuno u krivu. Ili ga je, kako je to sam Miočić rekao, samo dobro pogodio u bradu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI