Oglasio se i Huntov menadžment oko povlačenja iz meča s Tyburom

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 11:07h Autor:

Mark Hunt

MMAFighting je uspio doći do službene reakcije menadžmenta Marka Hunta povodom njegovog micanja s popisa borbi Fight Night priredbe u Sydneyu, gdje se trebao sučeliti s Poljakom Marcinom Tyburom. Hunt je maknut s priredbe u utorak, a UFC je kao razlog naveo brigu za svog borca koji je u jednom nedavnom intervjuu izjavio “da vjeruje kako će umrijeti boreći se radi već sada ugroženog zdravlja”.

Hunt poludio: Dana, ćelavo smeće, uvijek si me mrzio!

Doduše, Hunt je prošao sve liječničke preglede pa se vjeruje da se u biti radi o odmazdi zbog tužbe koju vodi upravo protiv UFC-a. Podsjećamo kako je “Super Samoanac” tužio svog poslodavca nakon što je saznao da su u UFC-u bili svjesni da je njegov protivnik Brock Lesnar dopingiran uoči UFC-a 200.

No, neovisno o tom saznanju, ne samo da su dopustili meč, nego su i uspjeli izlobirati da bivši UFC prvak ne mora prolaziti kroz šestomjesečni proces testiranja USADA-e, što je inače slučaj kod povratnika u Octagon. Sve kako bi se taj mega meč održao, a oni digli cijenu kompanije koju su upravo prodavali.

U kraktoj neutralnoj izjavi Huntov menadžment je ustvrdio:

“UFC je spomenuo da su zabrinuti za Markovo zdravlje na temelju njegovog nedavnog intervju u kojem je spomenuo neke probleme. Sugerirano nam je da ga pošaljemo specijalistu u Sydney kako bi napravio sve moguće testove na mozgu. On je to i učinio prošlog tjedna te su testovi pokazali da nema većih problema koji bi ga udaljili iz borilišta.”

“UFC je ustvrdio da se ne osjećaju ugodno pustiti ga boriti se zbog njegovih izjava i nakon tih testova te nisu nažalost dopustili Marku da se bori u Sydneyu. Nažalost.”

Za sada se ne zna kako protječe suđenje u spornom slučaju koji Hunt vodi protiv UFC-a, a koje je očito razlog novog sukoba dvije strane. “Super Samoanac” traži milijunsku štetu radi ugrožavanja sigurnosti i zdravlja. Ne bi bilo ništa čudno da su UFC-ovi odvjetnici sugerirali svojim klijentima da učine upravo ovo, kako bi se što bolje pozicionirali tijekom samog procesa. No, o tome je u ovom trenutku prerano špekulirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI