Oglasio se i Floyd Mayweather…

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2017 10:34h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Dana White

Nije trebalo dugo čekati da se oglasi i druga strana boksačkog meča stoljeća – Floyd Mayweather jr.  Podsjećamo, u srijedu je predsjednik UFC-a Dana White potvrdio dogovor s Conorom Mcgregorom te je najavio da se “prebacuje” na slavnog boksača kojeg se sada čeka. McGregor je potpisao  ugovor te je slavodobitno poslao priopćenje medijima. Mayweather se oglasio pute stranice Boxing scene.

> White s McGregorom uspio dogovoriti boksački meč protiv Mayweathera
> McGregor počašćen što je potpisao “ugovor stoljeća”

“Nisam ovdje da bih nekoga bacio pod autobus. Ne mogu sjediti ovdje i reći vam da oni sada čekaju na nas. To ne kažem. Niti kažem da mi čekamo njih. Imam svoj tim koji je zadužen za pregovore. Čim jedna strana uspostavi dobru komunikaciju s drugom, meč će se dogovoriti”, rekao je Mayweather.

Osim samih honorara, tri strane (UFC borac, boksač i Dana White) moraju dogovoriti i čitav niz tehničkih detalja koji su potrebni da bi se zatvorio ovako velik meč. Tu se radi o raznim garancijma, cijenama ulaznica, cijeni PPV-a, o ostalim izvorima prihoda koji će se dijeliti, ali i o samim tehnikalijama u meču kao što su kilaža, rukavice, mjesto održavanja priredbe i datum.

Borilačka javnost s nestrpljenjem čeka razvoj situacije. Teško je pronaći nekoga tko ovaj meč ne bi želio vidjeti. Barem iz znatiželje…

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI