Oezdemiru odobrena jamčevina, tvrdi da se samo branio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 10:40h Autor:

Volkan Oezdemir

Senzacija poluteške divizije UFC-a, Švicarac Volkan Oezdemir, je uhićen u subotu, u Fort Laderdaleu na Floridi, te ga se tereti za teški fizički napad u kojem je prouzročio ozbiljne ozljede i invalidnost. Švicarsko-turski borac je trenutno u pritvoru gdje čeka saslušanje.

Nedugo nakon što je vijest o Oezdemirovom uhićenju stigla do medija, oglasio se i njegov tim odvjetnika kratkim priopćenjem koje je prvi objavio MMAJunkie.

“Volkan Oezdemir se pojavio pred sutkinjom na sudu u Floridi u nedjelju ujutro, kako bi se očitao o optužbama oko događaja koji se dogodio 12. kolovoza 2017. godine u Ft. Lauderdaleu. Gospodina Oezdemira je pratio njegov odvjetnik Bruce A. Zimet. Nakon saslušanja koje je trajalo kratko, sudac mu je dopustio jamčevinu u iznosu od 10 tisuća dolara tijekom trajanja suđenja. Odvjetnik je čitav incident opisao kao ništa drugo nego malo žešću svađu u baru koja je rezlutirala time da gospodin Oezdemir, koji nije bio napadač, imao pravo postupiti upravo onako kako je postupio. Gospodin Oezdemi se uzda u američko pravosuđe i nada se da će sve činjenice koje su povezane s incidentom 12. kolovoza, biti javno objavljene. Siguran je kada svi vide punu sliku incidenta, da će biti potpuno oslobođen.”

Oezdemir se trebao boriti protiv Daniela Cormiera na UFC-u 220 u siječnju. Iako meč u Bostonu nije bio još službeno objavljen, sve je ukazivalo da ćemo upravo tada vidjeti novu obranu naslova “DC”, a da će izazivač biti uprvo Oezdemir.

Policija uhitila UFC-ovog izazivača Volkana Oezdemira zbog teškog fizičkog napada!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI