Oezdemir želi Cormiera u svom idućem nastupu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2017 08:44h Autor:

Volkan Oezdemir

Iako je nakon pobjede protiv Jimija Manuwa očekivao napad na titulu, Volkan Oezdemir se već pomirio da se to neće dogoditi, pa gleda opcije koje bi mu to svakako osigurale. Možda i najsigurnija bi bilo Daniel Cormier.

Borba Oezdemira i Manuwe bila je najavljivana kao “title eliminator”, no čini se da je UFC očekivao pobjedu Manuwe, kojem bi ona sigurno osigurala napad na titulu. Za Oezdemira, koji je prije devet mjeseci tek postao UFC borac, ipak je potrebno još nešto, unatoč dva nokaut u prvoj minuti za redom. Tako da razmišlja o protivniku nad kojim bi mu pobjeda svakako osigurala mjesto prvog izbora.

“Daniel Cormier je dobra opcija za protivnika jer se treba vratiti na scenu. Iako je poražen u posljednjoj borbi, mislim da će i dalje biti prvi na listi izazivača. Pokušali smo dogovoriti borbu protiv Gustafssona, koja bi bila glavna na eventu u Poljskoj, no rečeno nam je da je on koncentriran na ugovaranje borbe protiv Jonesa. Tako da je Cormier svakako dobra opcija. On je drugi čovjek ove divizije i jedno vrijeme je bio prvak. Jedino nisam siguran hoće li uzimati ponešto slobodnog vremena nakon ovakvog preokreta u karijeri”, iznio je svoj dojam Volkan. Svakako pohvalno je da se ovaj borac nikoga ne boji.

Volkan je nakon posljednje pobjede dobio nadimak “No Time”, zbog dojma kako nema vremena čekati da protivnika nokautira. No, čini se da čekati priliku za napad na naslov ipak ima. Uostalom, tek mu je 27 godina, ove godine je stigao u UFC i već odradio tri borbe. Svakako najistaknutije novo UFC ime u 2017. godini. Nadamo se da najbolje od njega tek dolazi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI