Oezdemir otkrio: Borim se protiv Cormiera za pojas na UFC-u 220 u Bostonu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 10:58h Autor:

Ilustracija: DC vs. Oezdemir

Švicarac Volkan Oezdemir se pojavio na UFC-u 217 te je bio na raspolaganju novinarima. To obično znači da se nešto veliko sprema za ovu senzaciju poluteške kategorije.

Podsjećamo, “No Time” je nakon posljednjeg slavlja, onog protiv Jimija Manuwe na UFC-u 214, prozvao Daniela Cormiera, a ovaj je prihvatio taj izazov. Čini se da se radi o “gotovoj svari”, a da je meč na rasporedu već u siječnju!

“Cormier i ja je zanimljiva priča. Zahvalan sam na tome što mi nudi. Daje mi priliku da se borim  za titulu, što je nevjerojatno. To će biti tek 4. borba u UFC-u. Za manje od godine dana od kada sam u UFC-u ću se boriti za pojas, ostajem skroman zbog svega što mi se događa”, poručuje švicatski nokauter.

S obzirom na to da je otkrio da bi se meč mogao dogoditi u manje od godine dana od njegovog UFC debija, novinarima nije bilo teško zaključiti da se radi o vrlo bliskoj budućnosti.

“Dobro zaključujete. Vidjet ćemo, još nije potvrđeno i dalje pregovaramo. Čekam potpisivanje ugovora i speman sam za meč. Meč će se dogoditi, a Boston je opcija. Nadam se da će se tamo odigrati. To je velik grad i sviđa mi se, nikada nisam bio tamo”, otkriva Oezdemir.

Vječno pitanje koje nije mogao izbjeći se tiče Jona Jonesa i pada na doping testu. No, Oezdemir ne sumnja tko je prvak. Za njega je to Daniel Cormier.

“On je prvak, u to ne sumnjam. Pobijedio je sve. Ono što se dogodilo s Jonom Jonesom je malo kontroverzno. Govorim tu o doping testu. Ali Cormier je jedan od najboljih boraca u dvije divizije, osim toga jedan je od najboljih P4P boraca svijeta. Drago mi je da se mogu boriti pritiv njega”, zaključuje.

Zaključak je jasan. Daniel Cormier će gotovo sigurno predvoditi UFC 220 u Bostonu mečem protiv Volkana Ozedemira. Ovaj prvi PPV event u 2018. je zakazan za 20. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI