Oezdemir: Nokautirat ću i Jonesa i Gustafssona (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 11:43h Autor:

Screenshot

Jon Jones je vratio pojas UFC prvaka, Cris Cyborg je napokon stigla do  titule, a Woodley je prilično suvereno nadjačao Demiana Maiu, no najveći šok na glavnoj karti UFC-a 214 je bez sumnje izazvao novi brutalni i ekspresni nokaut Volkana Oezdemira.

Ovaj borac za kojeg gotovo nitko prije godina dana nije znao je u Anaheimu nokautirao Jimija Manuwu – protivnika koji je godinama na vrhu poluteške divizije i koji je po svemu sudeći trebao biti sljedeći u redu izazvača. Švicarac sada želi novookrunjenog prvaka Jona Jonesa.

“Moj cilj je borba za naslov, tako da se želi boriti za pojas. Želim biti borac koji je najbrže napredovao i stigao do titule.”

Oezdemir shvaća da će se UFC možda odlučiti i za Alexandera Gustafssona s obzirom na prvi prilično izjednačen meč koji je odradio s Jonesom. No, on će tražiti svoju priliku.

“Ali i ja vjerujem da ja mogu pružiti uzbudljive borbe. Obojicu ću nokautirati. Zaista se želim već u sljedećem meču boriti za naslov”, potvrdio je borac kojem su u Anaheimu trebale samo 42 sekunde da nokautira Manuwu.

Čitavu izjavu s press konferencije nakon UFC-a 214 pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI