Oezdemir “nema vremena” – ekspresno prihvatio Cormierovu ponudu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2017 12:37h Autor:

Photo: Twitter

“No Time” nema vremena za gubljenje! Baš kao što to njegov nadimak kaže…

Daniel Cormier: Fanovi su izabrali Oezdemira za mog izazivača, vrijeme je da odredim datum

Švicarac Volkan Oezdemir je ekspresno prihvatio “ponudu” UFC prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera, koji mu je doslovno ponudio izazivačku poziciju broj jedan u svojoj diviziji. S obzirom na način na koji se Oezdemir u posljednje vrijeme razračunava s konkurencijom, nitko nije niti mislio da će Švicarac odbiti ovu ponudu.

Ekspresno se ulogirao u Twitter te je ne samo odgovorio DC-u, nego je dizajnirao grafiku koja prikazuje Cormiera na koju je zalijepio natpis “prihvaćeno”.

“DC, ti si istinski prvak! Drago mi je da su izabrali mene. Fanovi su uvijek u pravu!”, napisao je uz već spomenutu grafiku i par zanimljivih hashtagova.

Znači li to da je meč dogovoreno, odnosno bolje se pitati je li Cormierov javni istup unaprijed iskordiniran s UFC-om? Elitna promocija se za sada nije oglasila o ovom pitanju.

No, ako ćemo Cormierovu ponudu protumačiti kao odgovor na glasine da bi upravo on trebao biti sljedeći izazivač Stipe Miočića u teškoj kategoriji, onda je jasno da se DC-u ne žuri previše u ring s “Vatrogascem”. Radije bi nokaut od Jonesa “zaliječio” pobjedom protiv Oezdemira koja bi mu sigurno vratila barem dio izgubljenog samopouzdanja prije nego što u Octagon stupi s čovjekom koji je “nokautirao čitavu tešku diviziju”.

Svakako nam slijede zanimljivi tjedni i mjeseci i za polutešku, ali i za tešku diviziju. “No Time” je spreman, pitanje je samo je li ovo UFC-ova ili Cormierova ideja…?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI