Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Održano povijesno vaganje za UFC 214 | Fight Site

Održano povijesno vaganje za UFC 214

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2017 11:39h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Kalifornijski grad Anaheim ugostit će 29. srpnja spektakularni UFC 214, a Daniel Cormier, Jon Jones, Tyron Woodley, Demian Maia, Cristiane “Cyborg” Justino i Tonya Evinger već su sada ušli u povijest kao prvi UFC-ovi borci i borkinje na kojima se počela primjenjivati nova politika u borbi protiv prekomjernog skidanja kilograma.

Kao što je već najavljeno i predstavljeno u planu koji sadrži deset točaka, Atletska komisija države Kalifornije (CSAC) s ovim je eventom započela s kontrolnim vaganjima koja se provode 30 i deset dana prije održavanja borbi. Ta ista vaganja će se po uzoru na WBC primjenjivati u slučaju borbi za UFC-ovu titulu.

Šest UFC-ovih zvijezda eventa koji nam donosi povratak Jona Jonesa i čak tri borbe za naslov izvagalo se u procesu koji je Komisija nadgledala preko FaceTime aplikacije.

Andy Foster iz CSAC-a nije htio u razgovoru s MMA Fightingom otkriti o kojim je točno brojkama riječ, ali je ukratko poručio da je zadovoljan s trenutnim stanjem izvaganih sudionika UFC-a 214.

“Zadovoljni smo suradnjom kampova i boraca. Ovo nije bio ni malen ni lagan posao, ali svi su bili od velike pomoći u njegovoj realizaciji”, izjavio je Foster i nadodao kako su njegovi doktori već imali određenu granicu preko koje borci nisu smjeli ići, ali ponovno nije ulazio u konkretne brojke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI