Odrađeni otvoreni treninzi u Vegasu, Romero impresionirao (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 08:24h Autor:

Yoel Romero

Glavne zvijezde UFC 213 eventa odradile su otvoreni trening za fanove u Las Vegasu. Svih četvero su impresionirali formom, no Yoel Romero je ovog puta bio jedna druga razina. Kubanac nikada nije djelovao ovako svjež, snažan i motiviran.

Romero je poznat kao veliki atleta, no ovako još nikada nije izgleda. Sva istezanja, kolutove i udarce je radio nevjerojatnom lakoćom, kao da je u pitanju borac lake kategorije, a ne jedan srednjak nevjerojatne tjelesne konstitucije. Motiviran kao nikada u karijeri i nema sumnje kako Robert Whittaker mora biti jednako tako fokusiran, ukoliko ga želi ugroziti i savladati, tj. nanijeti mu prvi poraz u njegovoj UFC karijeri.

Whittaker je na treningu prezentirao svoje dvije najjače karakteristike. Tehnički izvrstan boks te brzinu koja je gotovo sigurno najveća u kategoriji. Upravo su to karakteristike kojima će tražiti prednost s ciljem osvajanja titule privremenog UFC prvaka.

Fizički ništa manje impresivna od Romera nije Amanda Nunes, dok će Valentina Ševčenko svoje tražiti kroz tehničke prednosti, budući da fizičkom građom ne može parirati prvakinji. Uostalom, pogledajte kako je to sve izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI