Odrađena sučeljavanja u Vegasu, Ferguson došao s pojasom prvaka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 08:11h Autor:

Tony Ferguson i Anthony Pettis

Prije nego je bila predviđena press konferencija s Khabibom Nurmagomedovim i Conorom McGregom, održana su prva medijska sučeljavanja sudionika eventa. Pogledajte kako je to izgledalo.

Kako sudionika najveće borbe u UFC povijesti na ovome nije bilo, odnosno kako su trebali imati svoju vlastitu manifestaciju, Tony Ferguson i Anthony Pettis bili su najzanimljiviji par. Nije bilo nikakvih napetosti, ali zanimljivo je kako se Ferguson na sučeljavanje došao s pojasom, što samo dokazuje kako sebe i dalje smatra prvakom, iako mu je pojas, koji je ujedno bio privremeni, oduzet nakon ozljede uoči UFC 223 eventa.

UFC se pred medija potrudio dovesti sudionike svih preostalih borbi, odnosno na pozornici se našlo 22 boraca i borkinja, a sva sučeljavanja i fotografiranja su prikazana u videu ispod teksta. Znajući karaktere ovih boraca, vjeruje da niti na vaganju neće biti napetosti, a uostalom nije potrebno niti raditi neki pretjerani show, kada znamo što nas očekuje u glavnoj borbi.

Danas sam čeka službeno vaganje, koja će se dogoditi poslijepodne, dok ćemo kasno navečer moći popratiti spektakl ceremonijalnog vaganja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI