Odrađena sučeljavanja sudionika sutrašnjeg UFC eventa, u nekoliko navrata izuzetno napeto (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2018 23:46h Autor:

Justin Gaethje i James Vick

Nakon što je svih 26 sudionika i sudionica UFC Fight Nighta 135 uspješno odradilo vaganje, borci i borkinje su na istoj pozornici pristupili sučeljavanjima.

Sutra nas u Lincolnu očekuje 13 borbi, a prva bi trebala započeti taman oko ponoći, da bi sve kulminiralo borbom Justina Gaethjea i Jamesa Vicka, koja bi trebala pružiti pravi spektakl. Za njom nikako ne zaostaje niti veliki broj preostalih borbi, a ponašanje na sučeljavanjima daje nam na znanje kako je u nekoliko slučajeva situacija vrlo napeta i da borci ne mogu dočekati da se za njima zatvore vrata kaveza.

Bilo je tu tako nekoliko vrlo napetan sučeljavanja, gdje bi pobjedu po intenzitetu svakako odnijela Joanna Calderwood, koja je i više nego motivirana napraviti bitne stvari u muha kategoriji i pokazati kako je to divizija u kojoj će napokon potvrditi svoj potencijal. I to samo tjedan dana prije nego što će se održati borba za prvakinju pa je to savršeno vrijeme da pokaže koliko vrijedi.

Osim glavne, puno se očekuje i od sunaslovne borbe u kojoj se sastaju Michael Johnson i Andre Fili, a svakako vrijedi spomenuti mnoga vrlo zanimljiva imena s ovog programa, poput Bryana Barberene, Jakea Ellenbergera, Eryka Andersa, Rania Yahye ili Warlleya Alvesa. Čeka nas vrlo dobar event, a ispod teksta se imate priliku malo bolje upoznati sa sudionicima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI