Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Odrađena prva sučeljavanja, Woodleya i Tilla trebalo razdvajati (VIDEO) | Fight Site

Odrađena prva sučeljavanja, Woodleya i Tilla trebalo razdvajati (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2018 22:09h Autor:

Tyron Woodley i Darren Till

Nakon druženja s medijima, sudionici UFC 228 eventa odradili su svoja prva sučeljavanja, a tamo je bilo vrlo zanimljivo. Tyron Woodley i Darren Till toliko su fokusirano pogledali jedan prema drugom da su na kraju morali biti razdvojeni silom.

Kao što se moglo i očekivati, Till izgleda podosta krupnije od Woodleya, no naravno da je veliki faktor u tom slučaju njegova visina. Što se tiče kilograma, ne znamo kako koji trenutno stoji, no Till tvrdi kako je “110 posto” siguran kako će sutra na vaganju imati 77 kilograma. Ukoliko ne bude zadovoljio, Woodley je najavio kako će se svejedno boriti protiv njega, iako to tada više neće biti borba za titulu. Njihov pogled bio je toliko fokusiran da su ih morali razdvojiti jer ga niti jedan nije htio prvi otkloniti.

Ostala sučeljavanja prošla su podosta mirno, iako se može zaključiti kako je i Valentina Shevchenko itekako nabrijana na pobjedu protiv Nicco Montano, koja je sve popratila s osmjehom, a nešto slično tome je bilo i kod preostalih sudionika ovih sučeljavanja. To su bili svi borci i borkinje s glavnog programa, kao i sudionice glavne borbe uvodnog, Carla Esparza i Tatiana Suarez.

Vaganje je na rasporedu sutra od 16 do 18 sati, a mi ćemo s velikom napetošću isto pratiti, jer glavno pitanje svega je hoće li Darren Till uspjeti svoje kilograme spustiti na 77.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI