Odrađena prva sučeljavanja u Calgaryu, Joanna Jedrzejczyk i dalje bahata (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2018 10:14h Autor:

Alvares vs. Porier i Jedrzejczyk vs. Torres

Održana su prva sučeljavanja za sutrašnji UFC on FOX 30 event u kanadskom Calgaryu, na kojem su se pokazali sudionici četiri borbe glavnog programa ovog fenomenalnog borilačkog spektakla.

Ovo je uvijek prilika za vidjeti u kakvom raspoloženju se borci i borkinje nalaze tijekom “fight weeka” te isto tako možemo vidjeti postoje li kod nekoga možda malo i veće tenzije nego što bi trebale. Ovog puta smo dobili četiri podosta različita para, koje ćemo pratiti u noći sa subote na nedjelju u dva sata ujutro.

Eddie Alvarez i Dustin Poirier su uvjereni kako su iz prve borbe naučili dovoljno da bi ovoga puta došlo do pobjede jednog od njih, a osmjeh na licima govori kako jedva čekaju borbu koja je ispred njih. Jose Aldo bio je po pravilo hladan, a isto takav je bio i Jeremy Stephens, koji ipak nije dozvolio pravi “eye contact”, budući da je došao sa sunčanim naočalama. Dva poraza od Rose Namajunas izgleda nisu Joannu Jedrzejczyk naučili poniznosti, odnosno njeno sučeljavanje s Teciom Torres bilo je uz jednaku dozu bahatosti kao i inače, a par koji će otvoriti program je onaj između Oliviera Aubina-Merciera i Alexa Hernandeza.

Ove četiri glavne borbe samo su šlag na tortu programa koji će od samog početka biti zanimljiv. Borbe su neizvjesne, a imena su ona koja jamče kvalitetu i sadržajnost. I sve to kreće u subotu, s prvim uvodnim borbama već oko 22 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI