Odlučili ste! Stipe Miočić je najbolji MMA teškaš u povijesti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2018 12:49h Autor:

Velasquez, Werdum, Miočić i Dos Santos (Instagram)

U točno tjedan dana koliko je aktivna, naša posljednja anketa u kojoj smo vas pitali “Je li Stipe Miočić najbolji MMA teškaš u povijesti?” je sakupila impresivnih 2700 glasova.

Nakon što je svladao Francisa Ngannoua na UFC-u 220 u Bostonu, američko-hrvatski teškaš se upisao debelim slovima u povijest Ultimate Fighting Championshipa. Postao je prvi šampion u teškoj kategoriji u 25 godina postojanja promocije koji je uspio svoj pojas obraniti tri puta. Najprije protiv Overeema, zatim protiv Dos Santosa i sada protiv opasnog Ngannoua. Nikome prije njega, čak niti velikanima poput Couturea ili Velasqueza, to nije pošlo za rukom.

Američki analitičari su Miočića već proglasili GOAT-om teške kategorije UFC-a, a mi smo odlučili na ovu temu postaviti anketno pitanje i saznati vaša razmišljanja.

Nakon tjedan dana jasno je da najveći broj čitatelja Fight Sitea uvjerljivo smatra Stipu najvećim MMA teškašem u povijesti. Za taj se izbor odlučilo čak 68 posto onih koji su glasali.

23 posto se odlučilo za odgovor “Bit će ako pobijedi Caina Velasqueza”. S obzirom da je Meksikanac i dalje aktivan borac koji se namjerava vratiti u Octagon, ne čudi da je ovo drugi najpopularniji izbor. Naime, ovaj strašan borac je dominirao UFC-ovom teškom kategorijom prije Miočićeve ere i ukoliko se uspije vratiti i ponovno zadominirati kraljevskom divizijom, nije nemoguće da se i on vrati u diskusiju kao najznačajniji borac ove kategorije.

Samo 8 posto je odgovorilo “Ne, po meni ima i boljih”, a tek 1 posto se odlučilo za odgovor “Briga me”…

S obzirom da je Miočić u međuvremenu dogovorio novu obranu naslova, ovaj put u obliku mega meča protiv Daniela Cormiera u srpnju, to je još jedna prilika da američki Hrvat potvrdi svoju veličinu i upiše još jednu povijesnu pobjedu na svoj konto.

Zahvaljujemo svima na glasovima, a konačne rezultate možete dodatno prokomentirati ispod članka!

Je li Stipe Miočić najbolji MMA teškaš u povijesti?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI