Odlična video analiza: Stipe pobijedio izboru za najboljeg teškaša u povijesti ispred Caina, Fedora… (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2018 11:55h Autor:

Screenshot

Fight Site je na ovo pitanje odgovorio velikom anketom u kojoj je glasalo gotovo tri tisuće ljudi. U njoj je zaključeno da je pobjedom protiv Francisa Ngannoua Stipe Miočić definitivno potvrdio status najboljeg MMA teškaša svih vremena. Za takav stav je glasalo gotovo 70 posto čitatelja našeg portala.

Istom temom se ovih dana pozabavio i vrlo zanimljiv i analitičan YouTube kanal “MMA On Point”. I oni su se zapitali isto pitanje: Je li Stipe Miočić najveći teškaš svih vremena?

U vrlo opširnoj analizi koju su pokušali temeljiti na podacima, brojkama i činjenicama, a ne na osobnom dojmu, izbor su sveli na nekoliko najvećih imena. Osim Stipe Miočića, u širi izbor je ušao još jedan hrvatski velikan – Mirko “Cro Cop” Filipović. Tu je i očekivano Fedor Emelianenko, Cain Velasquez, Fabricio Werdum, Minotauro Nogueira, Junior Dos Santos, Randy Couture i Frank Mir.

Nakon prvog kruga analiziranja rezultata, konkurencije s kojima su se susretali i uspješnosti u velikim mečevima, izbor je sužen na samo četvoricu: Stipu, Velasqueza, Fedora i Werduma. Uslijedilo je još detaljnije seciranje njihovih karijera, a na koncu je titulu najboljeg teškaša u povijesti slobodne borbe u filigranski bliskoj utrci ispred Velasqueza odnio Stipe Miočić. Što reći nego zasluženo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI