Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Odlična lijeva, ubojita desna! Pogledajte kako je Gaethje poslao Vicka u drugu dimenziju! (VIDEO) | Fight Site

Odlična lijeva, ubojita desna! Pogledajte kako je Gaethje poslao Vicka u drugu dimenziju! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 15:27h Autor:

Justin Gaethje

Justin Gaethje nokautirao je Jamesa Vicka u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 135, a oružje kojim je to učinio bila je njegova desna šaka, koja je zapravo završila posao koji je započela lijeva.

Gaethje je odradio borbu kakvoj su se nadali svi njegovi navijači koji žele od njega vidjeti uzbudljivu borbu, ali i borbu gdje ipak neće srljati od prve sekunde na sve ili ništa. Ovog puta Justin je imao vidljivu taktiku, koju je povezao na svoj ofenzivni pristup borbi. Nije srljao, pametno je primio udarce koje je uputio Vick, a onda je pronašao savršen trenutak za izvesti pripremljeni napad.

U pitanju je 1-2 kombinacija koju je pokrenula lijeva ruka, čija je funkcija bila napraviti prostor, odnosno otvoriti Vicka za udarac desnom, koji ga je poslao na pod. Borba je odmah bila prekinuta, što je zapravo bila jedina pametna odluka, jer Vick još neko vrijeme nakon toga nije mogao doći “k sebi”, odnosno još je neko vrijeme trebalo ljudima oko njega da bi mu objasnili što se dogodilo.

Ispod teksta imate priliku vidjeti taj nokaut, unutar Gaethjeovog razgovora s Paulom Felderom odmah nakon borbe. Ovakav Gaethje opasnost je za svakog borca UFC-ove lake kategorije. A znate što? Hrvati u UFC-ovom kavezu još nije niti počeo, a on je prije svega hrvač. Ponovno smo uzbuđeni oko Justina i njegovih idućih nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI