Odgođen CM Punkov UFC debi!

UFC 06.10.2015 12:12h Autor:

CM Punk

Čini se kako Phil "CM Punk" Brooks još uvijek nije spreman za svoj prvi MMA, a ujedno i UFC nastup. Dugo
iščekivani debi bivše WWE zvijezde sada je odgođen zbog ozljede ramena koju je zaradio na treningu.

Brooksov trener i jedan od najboljih stand up trenera Duke Roufus objasnio je kako je došlo do ozljede:

"Zapleo se u nezgodnu poziciju i sada treba malo odmora. Išlo mu je odlično prije toga, napredovao je dosta dobro. Ima dobar stav i naporno radi. Iznajmio je i kuću u Milwaukeeju tako da sada i živi ovdje gdje trenira što pokazuje kako je ovdje radi pobjede."

Roufus ne planira vraćati Brooksa na treninge sve dok se potuno ne oporavi pa je tako iznio i očekivani plan za njegov povratak i nastup u kavezu.

"Za veliku zvijezdu poput njega UFC će vjerojatno odrediti datum borbe tri ili četiri mjeseca unaprijed tako da borbu možemo očekivati za šest do deset mjeseci. Ova ozljeda će nas koštati bar mjesec dana što znači da će se boriti najranije u kasno proljeće. No, moramo još vidjeti kako će se oporaviti od ozljede", zaključio je Roufus.

Brooks je odlučio prijeći iz kečera u MMA prošle godine iako nema borilačkog iskustva osim ponešto BJJ treninga. Zanimljiva je činjenica da je Brooks u jednom intervjuu objasnio kako nije on taj koji je tražio ugovor s UFC-om, već su se oni prvo obratili njemu. Taj podatak još jednom potvrđuje kako je UFC-u zarada postala imperativ dok je sport tu više kao neka čista forma preko koje se okreću novci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI