Od “underdoga” do priličnog favorita: Kvota i dalje pada na Darrena Tilla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2018 12:59h Autor:

Darren Till

Prije samo nekoliko dana su koeficijenti na oba borca bili izjednačeni, danas je Britanac Darren Till priličan favorit u očima “bookmakera” uoči nastupa na UFC-u 228 u Dallasu i meča protiv prvaka Tyrona Woodleya.

A to je upravo suprotna situacija od inicijalne ponude kladionca u trenutku kada je meč službeno najavljen. Tada je Woodley bio favorit, a Britanac “underdog”.

Koliko su uvom paru koeficijenti vrludali s jedne strane na drugu, zorno pokazuje podatak da je Till startao s 2.25, a sada je na 1.69.

S druge strane, kvota na aktualnog prvaka Woodleyja se s 1.67 popela na sadašnjih 2.28. Zbrojeno, dva borca su praktički zamijenila mjesta u ponudi kladionica.

Razlog može biti samo taj da je većina onih koji se klade svoj novac stavila na mladog, neporaženog Engleza pa je malo po malo ta kvota opadala i na koncu je Till od “underdoga” postao favorit.

Trenutačno su ovi ponuđeni koeficijenti stabilni, ali ipak s tendencijom da onaj na Till još malo padne do meča, a onaj na Woodleyja da još malo poraste.

U sunaslovnoj borbi je izazivačica Valentina Shevchenko i dalje veliki favorit u odnosu na prvakinju Nicco Montano. Na Shevchenko se kvota kreće oko 1.07 dok je koeficijent na pobjedu šampionke oko 10.00.

Tyron Woodley vs. Darren Till 2.28 – 1.70
Nicco Montano vs. Valentina Shevchenko 10.00 – 1.07

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI