Od radnika u rudniku soli do UFC izazivača! Dokumentarac o Francisu Ngannou (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 20:03h Autor:

Francis Ngannou

Koliko god većinu iritirao način na koji UFC, a posebno predsjednik promocije Dana White, promovira Francisa Ngannoua, jednostavno ne možemo pobjeći od činjenice kako je njegov život zapravo jedna zanimljiva i vrlo inspirativna priča.

Francuzi su snimili dokumentarac gdje su UFC-ovog izazivača kamerama popratili u njegovu domovinu te ih je odvesti na mjesta koja su obilježili njegovo odrastanje i mladost. Od toga da je već s 12 godina radio fizički posao u rudniku soli, preko mjesta gdje je živio pa sve do toga kako je donio odluku sve ostaviti i pokušati otputovati u nepoznati svijet, s ciljem da nešto napravi od svog života.

Osim lokacija u Kamerunu, Francis je snimljen i na mjestima gdje se kretao kada je tek pristigao u Francusku te priča o tome što je sve radio dok nije došao do toga da krene zarađivati svojim nastupima u borbama. To se zapravo dogodilo tek kad je postao UFC borac. Pratimo ga u dvorani za koji nije niti znao da je MMA dvorana, budući da je u nju došao s namjerom da trenira boks.

Kraj videa nam govori o tome kako je postao UFC borac te kratko o tome kako je postao ono što je danas.

Video nažalost nema mogućnost ubacivanja u tekst pa ga možemo pogledati na OVOM linku. Voljeli Francisa ili ne, navijali za njega ili ne, vjerujte kako je ovo film koji isplati pogledati. Možda zaključite kako je ustvari ovdje u pitanju jedan običan momak koji samo radi i govori ono za što dobiva upute od svog poslodavca. A tako to zapravo vjerojatno i je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI