Obožavatelj ponudio Justine Kish suludu svotu novaca za gaće u koje se olakšala tokom meča s Herrig

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2017 12:13h Autor:

Herrig vs. Kish

Dosta nevjerojatno, ali izgleda da je najupečatljiviji moment sa zadnjeg UFC-a u Oklahoma Cityu, ‘incident’ koji se dogodio u meču između Justine Kish i Felice Herrig. Naime, Kish se usred meča s Herrig nehotice ‘olakšala u gaće’. Ovaj nesretni događaj izazvao je brojne reakcije i razne novinske napise.

Taj trend se i dalje nastavlja, Kish je u nedavnom intervjuu za ‘Submission Radio’ otkrila kako joj je jedan fan ponudio bonus koji je izgubila u borbi u zamjenu za hlačice u kojima se borila.

“Hej, dati ću ti onoliko novaca koliko si mogla zaraditi da si dobila bonus za pobjedu, htio bih kupiti hlačice u kojima si se borila i objesiti ih usvojem ‘man caveu’, glasila je poruka jednog fana. Pomislila sam koliko je to odvratno. Stvarno postoje odvratni ljudi. Ponudio mi je 15 tisuća dolara za gaće u koje sam se olakšala”, kazala je u intervjuu Kish.

“On doma ima nešto kao svetište posvećeno UFC-u. Dao mi je svoju adresu, e-mail, sve. Ne želim iznositi previše detalja, ali definitvno je to najunosnija ponuda koju sam dobila. Ljudi mi govore da ih pošaljem i gotovo. Mislim si da, moš’ si mislit. Ne znam, dati ću mu svoje podatke, ali stvarno ne vjerujem da je to stvarna ponuda”, zaključila je borkinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI