Objavljeni nalazi neuroloških ispitivanja Marka Hunta

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2017 18:49h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt prošao je sve neurološke pretrage, na kojem je bio primoran ukoliko želi nastaviti karijeru, a sada su napokon javnosti dostupni i nalazi, koji će dati odgovor na pitanje može li se Samoanac boriti i dalje.

43-godišnji Hunt bio je uklonjen s nedavnog UFC eventa u Australiji, nakon izjava kako će umrijeti u borbi, barem je tako to obrazložio predsjednik UFC-a Dana White, čija je to bila odluka. Hunt je zbog toga bio primoran doputovao u Ameriku i podvrgnuti se kompletnim neurološkim pretraga, koje su trebale otkriti postoje li oštećenja na njegovom mozgu.

Nalazi su napokon pristigli, a o njima je javnost obavijestio Huntov menadžer, Zen Ginnen, koji je odmah iznio planove o bližoj budućnosti:

“Upravo smo imali konferencijski poziv s liječnicima u SAD-u, koji su nam dali dobre vijesti. Doktori su rekli kako je Mark postigao rezultate iznad prosjeka i kako je spreman vratiti se natjecanju. Sada samo čekamo UFC da mu da dozvolu, a onda želimo u borbu protiv Fabricia Werduma. Krajnji cilj je borba za titulu do kraja 2018. godine.”

Hunt se ove godine borio dva puta. U ožujku je poražen od Alistaira Overeema, a onda je u lipnju nokautirao Derricka Lewisa. Njegov pro skor trenutno je 13-11-1, dok je kao UFC borac ostvario osam pobjeda, pet poraza i jednu neodlučenu borbu, u sedam godina koliko je član promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI