Objavljeni borci i koncept latinoameričkog Ultimate Fightera

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2014 13:59h Autor:

TUF Latin America

UFC je objavio popis boraca te koncept po kojem će se održati prvi latinoamerički Ultimate Fighter, u kojem će treneri biti Cain Velaquez i Fabricio Werdum. Snimanje je započelo ovaj tjedan, a emitiranje kreće u kolovozu.

Koncept prve sezone lationameričkog Ultimate Fightera bit će ekipa Meksika, koju će voditi Cain Velasquez, protiv ekipe ostatka latinske Amerike, pod vodstvom Fabricia Werduma. U svakoj ekipi nalazi se po četiri borca u bantam kategoriji te četiri borca u perolakoj kategoriji.

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako je dugo očekivao ovo, budući da je oduvijek svjestan kvalitete boraca iz tih dijelova svijeta, posebno u nižim težinskim kategorijama. Treneri su također najavili kako su uzbuđeni zbog ove prilike te da su već sad u ovim borcima vidjeli izniman talent.

Inače, Ultimate Fighter je u svom normalnom izdanju imao nekoliko pobjednika koji porijeklom potjeću iz latinoameričkih krajeva, prije svih to su Diego Sanchez, Efrain Escudero, Tony Ferguson te Kelvin Gastelum, a i prva ženska pobjednica Ultimate Fightera, Juliana Pena, je iz Venezuele.

Popis boraca:

Tim Werdum
Bantam: Guido Cannetti (5-1, Argentina), Fredy Serrano (1-0, Kolumbija), Bentley Syler (5-0, Bolivija), Marlon Vera (5-1, Ekvador)
Perolaka: Humberto Brown (4-4, Panama), Leonardo Morales (4-0, Nikaragva), Diego Rivas (5-0, Čile), Alex Tores (1-1, Kolumbija)

Tim Velasquez: 
Bantam: Marco Beltran (5-2), Henry Briones (13-4), Alejandro Dominguez (22-6), Jose Quinonez (10-1)
Perolaka: Gabriel Benitez (16-4), Masio Fullen (6-4), Yair Rodriguez (2-1), Rodolfo Rubio (12-6)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI