Objavljena sva tri "Countdowna" glavnih borbi UFC-a 170 (VIDEO)

UFC 20.02.2014 21:27h Autor:

Rory MacDonald

Nakon što su na Fox Sportsu prikazali cjelokupni "countdown" najavni dokumentarac UFC 170 eventa, ekipa iz UFC-a odlučila je podijeliti to sve na tri videa, za svaku od tri glavne borbe posebno i kao takve ponuditi na svom youtube kanalu. Mi vam ih upravo u tom obliku i donosimo.

UFC 170 je event na kojem će se, osim glavne borbe, one za naslov prvakinje u bantam kategoriji između Ronde Rousey i Sare McMann, održati još dvije borbe čiji će ishod biti veoma bitan za poredak u samom vrhu određenih UFC-ovih divizija.

Ronda Rousey i Sara McMann nemaju rivalitet kao što je onaj između Rousey i Tate, no McMann je možda i opasnija protivnika za Rondu nego što je bila ikoja djevojka do sad. Majstor partera, vlasnica olimpijske medalje u hrvanju te također neporažena, Sara McMann mogla bi biti prva koja će pronači odgovor na Rondin armbar, kao i njenu cjelokupnu tehniku na podu. Ronda, s druge strane, tvrdi da će ovo biti borba u kojoj će dokazati da nije jednodimenzionalna, nego da je i ukupno najbolja na svijetu.

Daniel Cormier se trebao boriti protiv svog prijatelja Rashada Evansa u svom prvom nastupu u poluteškoj kategoriji, no Evansova ozljeda dovela je do toga da će Cormier za protivnika imati u MMA svijetu nepoznatog, no osobno vrlo poznatog Patricka Cumminsa. Nekadašnji DC-ev hrvački sparing partner je izrekao preko nekoliko teških riječi te Cormiera još više nabrijao da u svom poluteškom debiu dominira i oduševi te pokaže da mu je upravo tamo mjesto.

Rory MacDonald i Demian Maia u ovu borbu ulaze nakon poraza koji su ih privremeno odbacili s puta prema naslovu. MacDonald je poražen podijeljenom sudačkom odlukom od Robbiea Lawlera koji je tim trijumfom osigurao napad na upražnjeno mjesto prvaka. Demian Maia je također poražen podijeljenom odlukom, od Jake Shieldsa u jednom strašno dosadnom meču u kojem Maia nije uspijevao doći u poziciju gdje može koristiti svoju jiu jitsu vještinu, koja je sigurno najbolja u UFC-ovoj velter kategoriji. Ova borba je prilika za oba borca da se vrate na pravi put i osvoje ono što svatko tko se bori zapravo želi, pojas prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI